Peugeot update


 

 Ukoliko ste vlasnik Peuugeot vozila koje posjeduje Connect nav sustav navigacije ( NAC Wave2, NAC Wave3 ili NAC Wave4) od sada možete provjeriti ažuriranja za karte i Firmware navigacije putem programa na računalu, Program se zove Peugeot update i možete ga skinuti sa sljedećeg linka:

Peugeot update

 Nakon instalacije programa potrebno je upisati Vin vozila za koje tražite updateove

Nakon klika na početak ukoliko smo već dodali vozilo, kliknemo koje za koje vozilo želimo provjeriti updateove.


U mome slučaju "208" a ukoliko želite dodati još vozila potrebno je kliknutu na "+ADD", nakon odabira vozila otvara nam se sljedeći prozor u kome vidimo dali ima novi upadatea za našu navigaciju ili Karte.


Najnovije karte za NAC Wave2 su 06.06.2023. koje već imamo instalirane dakle nema novih updateova kartografije, kada bi bilo samo bi odabrali što želimo skinuti i potrebno je kliknuti "Download" prošli update karti bio je 9Gb.



Ukoliko niste upoznati postoji i aplikacija i za Android/ Ios sustave pomoću koje možete pratiti potrošnju, rute, slati na navigaciju adresu na koju se želite navigirati , čak postoji i opcija da vam se pokaže zadnja lokacija vozila na mapi, aplikaciju za Andorid možete skinuti sa ovog linka: My Peugeot App

Objavi komentar

0 Primjedbe