Dodavanje magnet linka u qbittorrent

 Ukoliko ste ikad morali downloadati torrent na svoje računalo prvo morate naći što tražite a ti je u mome slučaju Manjaro Linux a  nakon toga morate ili skinuti file sa torrentom ili dodati magnet link, magnet linkovi uvelike olakšavaju posao downloadanja torrenta je u slučaju da želimo skidati torent sa udaljenog mjesta Qbittorrent web ili dodati torrent preko mobitela mozemo samo copy pasteati link.

Nakon što smo otvorili torrent moramo otvoriti prozor u kojem možemo dodati magnet link, to radimo pritiskom na "lanac sa plusom" u gornjem lijevom kutu.


Nakon što nam se otvori prozor odemo na starnicu sa koje želimo downloadati torrent i desnim klikom kliknemo na magnet link te odaberemo "copy link" opciju iz padajućeg izbornika.


Taj isti link kopiramo u prazann prozor na nasem torrent klijentu i kliknemo download.


Nakon nekoliko trenutaka Download počinje.

Nakon što smo downloadali torrent koji želimo ne zaboravite seedati čim duže, većina ljudi zaboravi pa greškom izbriše datoteke torrenta ili misle da će im seedanje(djeljenje) usporiti vezu pa to ne rade ali bilo bi poželjno dopustiti djeljenje makar dok "ratio" ne dostigne 1 ili čak više.

Sharing is caring!


Objavi komentar

0 Primjedbe