Mi Buds M8


 

 Ukoliko imate Xiaomi slušalice a nemate Xiaomi mobitel našli ste se u pomalo nezgodnoj situaciji je nemate mogućnost koristiti napredne postavke slušalica koje koristite tipa provjera prijanjana u uho, uključivanje "transparentnosti" ili "prigušivanja buke" i slično, srećom tu dolazimo do ove aplikacije, Xiaomi nažalost nije napravio aplikaciju za Android ali tu se srećom našao Andrei Zhukouski koji je napravio Mi Buds M8 aplikaciju koja vam omogućava korištenje naprednih funkcija vaših slušalica.

Aplikaciju za android možete preuzeti ovdje: Google play Store


 Nakon instalacije aplikacije na svoj android uređaj potrebno je spojiti slušalice sa mobitelom a u početnom prozoru nalazi se popis svih slušalica koje su podržane od strane developera.

 


 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon uparivanja slušalica dobivate na mogućnost korištenja opcije i pregled stanja baterije  iz padajućeg izbornika vašeg Android uređaja.


 U samoj aplikaciji imate mogućnost izbora gesti, zvukova, dodatnih opcija, testiranje prijanjanja u uho, alarma za izgubljene slušalice, verzija Firmwarea slušalica i mogućnost updateanja Firmwarea iz datoteke.


Napokon možemo podesiti i geste kako nama paše da bi lakše mogli upravljati preskakanjem pjesmi, pojačavanjem, stišavanjem glazbe...

Aplikacija radi savršeno i svima ju toplo preporučam, Već dugo vremena ju koristim i mogu reći da nakon korištenja slušalica sa aplikacijom dobijete osjećaj kao da koristite potpuno druge slušalice za razliku od korištenja bez aplikacije.



Objavi komentar

0 Primjedbe