Trakt

 Koliko puta vam se dogodilo da ste imali viška slobodnog vremena pa ste pratili neku seriju i odjednom se nešto dogodilo pa ste stali a 2,3 mjeseca ksnije dobili ste želju ponovno gledati ali neznate na kojoj epizodi ste završili zadnji put? raditi tablice i pisati olovkom je jako nezahvalno pogotovo ukoliko pratite više serija, riješenje za vaše probleme je TRAKT.


 

Trakt.tv je besplatni servis na koji se registrirate i možete poklikati što ste sve gledali i gdje ste stali sa omiljnom serijom a ukoliko gledate serije putem Kodija ili plexa automatski će se "scroblati" tako da uvjek budete u toku.

Da bi povezali trakt sa Kodijem moramo imati neki video addon instaliran u kodiju, ja ću vam pokazati na primjeru The Oath addona.

Otvorimo addon i kliknemo na "tools"


 onda kliknemo na authorise


i onda activate.




Prebacimo se na drugi uređaj, u mome slučaju mobitel gdje sam ulogiran u Trakt i upišemo www.trakt.tv/Activate te upišemo dani kod.



PA dozvolimo pristup.

i na kraju samo zatvorimo prozor.

Čestitam, više nikda nećete zaboraviti na kojoj ste epizodi omiljene serije stali jer trakt će to pratiti za vas, ukoliko pogledate epizodu na nekom uređaju koji nije povezan na trakt, uvijek možete ručno kliknuti da ste odgledali epizodu.




Objavi komentar

0 Primjedbe